Разработано с JooMix.

 

ZONNESCHERM


Een zonnescherm is een type zonwering, deels van textiel gemaakt, dat aan de buitenkant van een gebouw wordt opgehangen. Zonneschermen zijn grotendeels op te delen in drie categorieën: knikarmschermen, uitvalschermen en markiezen. Een knikarmscherm is bedoeld om schaduw te creëren, zodat u buiten in de schaduw kunt zitten. Uitvalschermen en markiezen zijn typen zonwering die aan de buitenkant van het huis gemonteerd zijn en binnen profijt geven, beiden met hun eigen unieke uitstraling. Lees hieronder per type zonnescherm meer over de verschillende eigenschappen ervan. 

 

KNIKARMSCHERM
 

Met een knikarmscherm, ook wel terrasscherm genoemd, creëert u een schaduwplek in uw tuin om op zonnige dagen heerlijk buiten te kunnen zitten. Een knikarmscherm wordt doorgaans aan de gevel gemonteerd, waardoor uw terras het verlengde wordt van de woonkamer. Uiteraard profiteert u hier binnen ook van, want de zonnestralen komen met het uitrollen van het doek van het knikarmscherm niet meer rechtstreeks in uw woning terecht.

Bij onze knikarm schermen krijgt u verschillende opties aangeboden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om geïntegreerde verlichting toe te voegen aan het scherm. Uiteraard kiest u zelf de kleur doek uit het ruime assortiment en kijken we samen naar de afmetingen en de plek van montage.

UITVALSCHERM


Een uitvalscherm is een relatief goedkope zonwering. Mede hierdoor zijn uitvalschermen immens populair. Uiteraard helpt de perfecte werking aan deze populariteit mee. Dit type zonnescherm heeft twee armen, welk naar boven en beneden bewegen bij het openen of sluiten van het zonnescherm. De armen van door ons geleverde uitvalschermen zijn bovendien windvast. Desgewenst kunt u deze zelfs upgraden naar stormvast.

De werking van een uitvalscherm is simpel: de armen bewegen omlaag en nemen hierbij het doek mee. De hoek van het scherm wordt bij installatie zo afgesteld dat u er maximaal profijt van heeft en er dus zo min mogelijk felle zonnestralen uw woning binnenkomen. Uiteraard is het doek volledig aan uw wensen aan te passen. Kies uit de meer dan 200 verschillende dessins en u heeft een prachtige aanvulling op de uitstraling van uw woning. Onze leverancier van uitvalschermen heeft er voor gezorgd dat ook deze vorm van zonwering pure luxe uitstraalt. Kom eens langs in onze showroom (nabij Breda), waar we u graag alle opties laten zien.

 

 

 

 

MARKIEZEN


Wie kent ze niet? De sfeer creërende, traditionele, ronde schermen. Markiezen hebben een complete eigen charmante uitstraling, die ze dan ook gegarandeerd aan uw woning zullen toevoegen. Markiezen filteren het zonlicht voordat het uw raam bereikt. Het bijzondere aan de zonwering bij markiezen ten opzichte van andere typen zonneschermen, is dat markiezen door de beklede zijkanten ook het zonlicht aan die zijden tegenhouden. Hier heeft u profijt van wanneer de zon wat lager hangt of niet recht op uw raam schijnt. In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden van markiezen zien om u te helpen bij uw keuze.

ZONNESCHERM KOPEN BREDA
 

In Bavel, nabij Breda, vindt u onze showroom. Een plek waar we u voorbeelden van zonneschermen kunnen laten zien en u graag alles vertellen over de verschillende typen zonneschermen, hun uitbreidingsmogelijkheden en alle voor- en nadelen. Ons werkgebied omvat alle gemeenten rondom Breda, en met name de rest van Noord-Brabant. Indien u niet in de buurt van Breda woont en toch geïnteresseerd bent in onze producten, neem dan gerust contact met ons op voor overleg.

 

 

Voor vragen zijn wij telefonisch te bereiken op (0161) 431 205.

Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bezoek ook onze showroom!

Nijverheidsweg 22
4854 MT  Bavel

 

Deze website gebruikt functionele en analytische cookies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Meer hierover Verberg dit bericht